Goodnews.ua


Названо бюджетні автомобілі, які дуже рідко «гостюють» на СТО

Декабрь 15
22:26 2021

Вибрати бюджетний автомобіль з пробігом – завдання досить складне. А якщо ці умови обмежити сумою в 5 тисяч доларів, то тут взагалі знадобиться рада експертів. Тим більше, що моделі в даному ціновому сегменті цілком можуть послужити своєму господареві.

Старенький ЗАЗ превратили в стильный спорткар с «сердцем» Alfa Romeo

Головними ключовими факторами у виборі вживаного авто є: надійність, співвідношення ціна/якість, ціна на запчастини та ліквідність, пише Avtosota.

Тому пропонуємо ТОП-5 авто

  • Перше місце з впевненим відривом посідають дві південнокорейські моделі Hyundai Accent та Kia Rio.
  • Другий рядок рейтингу дістався моделі Renault (Dacia) Logan. Ця модель вже досить давно себе зарекомендувала і цілком здатна задовольнити потребу практично будь-якого українця. Серед плюсів авто можна відзначити хорошу стійкість антикорозійну кузова, а також прийнятна вартість запасних частин.
  • Компактна модель Ford Fiesta займає третє місце. Модель є затребуваною серед шанувальників міських авто. Із позитивних якостей машини можна виділити – довговічні мотори та оцинкований кузов.
  • Nissan Note – четверта позиція. Ця модель радує свого власника практичністю, містким багажником у разі складеного заднього сидіння та комфортною кількістю вільного простору всередині. Крім того, в автомобілі для покупця є різноманітність коробок передач та силових агрегатів за потужністю.
  • І на завершення рейтингу – модель Chevrolet Aveo. Цей автомобіль уже багато в чому сподобався українському автомобілісту з багатьох причин. Однак, серед позитивних властивостей моделі можна відзначити комфорт у салоні, практичність та цілком надійний двигун.

Таким чином, можна відмітити, що на вторинному ринку України у певному ціновому сегменті панують південнокорейські авто. У той же час, європейські та американські моделі намагаються не відставати від лідерів, заявляючи про себе дедалі більше.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Вингер Барселоны может покинуть клуб зимой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua