Goodnews.ua


Netflix випустив новий трейлер фільму «Жінка у вікні» з Емі Адамс

Апрель 12
22:21 2021

Стрімінгова платформа Netflix представила новий трейлер кримінального трилера "Жінка у вікні" ("The Woman in the Window") з Емі Адамс у головній ролі.

Відео розміщено на YouTube-каналі сервісу.

Фільм повинен був вийти на Netflix ще у жовтні 2019 року, але через пандемію прем’єру перенесли на травень 2020 року. Потім реліз відклали ще на рік.

Сюжет фільму заснований на однойменному романі Деніела Меллорі.

Анна Фокс – дитячий психолог з Нью-Йорка, яка страждає агорафобією (страх відкритого простору) і більшу частину часу проводить вдома. Одного разу Анна випадково бачить у вікні, як на її сусідку напали з ножем. Жінка про все розповідає поліції, але їй не вірять, тому вона вирішує докопатися до правди самостійно.

Головні ролі зіграли Емі Адамс і Джуліанна Мур. Крім того, у фільмі знялися Гері Олдман, Ваятт Расселл, Ентоні Макі та Бряан Тайрі Генрі. Режисером картини виступив Джо Райт, сценарій написав драматург Трейсі Леттс.

Прем’єра фільму “Жінка у вікні” запланована на 14 травня 2021 року.

Источник: bykvu.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Банки Нидерландов разморозили российские активы на 560 млн евро

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua