Goodnews.ua


Tesla планує збирати по 100000 пікапів Cybertruck в рік

Апрель 02
01:04 2021

Про це повідомляється в звіті Morgan Stanley.

Згідно з опублікованими даними, компанія Tesla зможе виробляти по 100000 пікапів Tesla Cybertruck вже до 2025 року. При цьому навіть дати початку виробництва ще не опубліковано. Але, на те вони і аналітики, щоб передбачати й очікувати – повідомляється, що фахівці Morgan Stanley проаналізували залишки комплектуючих на складах компанії і прийшли до такого висновку.

Судячи з твітів засновника Tesla Ілона Маска, попит на пікап зашкалює – ще в 2019 році він повідомляв про те, що такого рівня попиту на електрокар він ніколи в житті не бачив. Крім того, Tesla не зможе забезпечити всіх клієнтів автомобілями протягом декількох років.

Відзначимо, що 100000 пікапів в рік, це приблизно 2000 автомобілів на тиждень. Однак, беручи до уваги процес налагодження складальної лінії, коли виходила Tesla Model 3, можна очікувати, що на розрахункове виробництво компанія вийде набагато пізніше, ніж у 2025 році.

Источник: ampercar.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Укрзализныця» назначила еще два дополнительных поезда на популярные направления

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua