Goodnews.ua


Від 340 до 1700 грн: як будуть штрафувати українських водіїв з 17 березня

Март 16
10:10 2021

Командир батальйону в управлінні патрульної поліції Києва Євген Зборовський нагадав, що з 17 березня вступають в силу зміни до законодавства, які стосуються водіїв. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, інформує AmperCar.

«Чудові зміни, які додадуть трішки порядку і поваги на дорозі.

На що потрібно звернути увагу найбільше законослухняним водіям, на мою думку.

Перевищення швидкості на 50 км/год – 1700 грн. Суттєвий штраф за суттєве перевищення. Перевищення швидкості у нас вважається чимось загальноприйнятим, але це головна причина травмування на дорогах.

Ніхто не забирає безкарне перевищення у +20 км/год, але за +50 потрібно буде заплатити суттєву суму до бюджету.

За перевищення швидкості більше 20 км/год штраф залишається невеликим – 340 грн. В обох випадках при автоматичній фіксації на стаціонарні камери залишається 50% знижка. При фіксації патрульним за допомогою Трукаму знижок не передбачено.

Штраф за брудний, неосвітлений, заклеєний чи відсутній номерний знак – 850 грн. Будьте уважніші до свого транспортного засобу, номер має бути чистий і добре видимий, інакше це може трактуватись як спосіб уникнути камер автоматичної фіксації.

Штраф за непристібнутий пасок безпеки збільшено в 10 разів – 510 грн. Давно пора, і думаю, що серед моїх друзів немає тих, хто не розумів би важливості пасків безпеки.

Тому пристібайтеся, не перевищуйте і будьте в безпеці!», — йдеться у повідомленні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Промоутер Джошуа сообщил, где состоится реванш с Дюбуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua