Goodnews.ua


Кіберполіцейські викрили ув’язненого в СІЗО, який продавав неіснуючі товари через інтернет

Март 10
15:09 2021

У Херсоні 26-річний ув’язнений в СІЗО продавав неіснуючі товари через інтернет. Його викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам в Херсонській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що на одному з сайтів чоловік викладав оголошення з продажу комп’ютерної техніки та мобільних телефонів, повідомляє поліція Херсонської області.

Зловмисник встановив головну умову – повну або часткову передоплату на банківську картку. Коли він отримував гроші, видаляв оголошення та блокував повідомлення покупців. У ході слідства у чоловіка вилучили мобільний телефон з сім картою, які він використовував в організації оборудок.

Поліцейські вже повідомили про підозру і відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 "Шахрайство" Кримінального кодексу України.

Источник: suspilne.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рюдигер планирует завершить карьеру в саудовском чемпионате

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua