Goodnews.ua


П’ять кращих сімейних авто

Февраль 27
23:32 2021

Хороша машина для сім’ї складається з багатьох елементів, головні з яких, мабуть — безпека, місткість, комфорт. Виробники щосили конкурують у цій великій ринковій ніші, вибір — величезний. У цій статті назвемо п’ять представників різних класів, що можуть претендувати на звання кращих сімейних машин, пише automotoclub.info.

Будемо розглядати нові авто, а для покупців на вторинному ринку зауважимо, що крім відповідності критеріям, бажано ще й перевірити історію автомобіля.

Skoda Scala

Невеликий хетчбек від «Шкоди» — один з лідерів свого класу за поєднанням простору в салоні, якості збірки, комфорту і ціни. Це прямий і сильний конкурент таких класичних моделей, як Volkswagen Golf і Ford Focus.

«Скалу» презентували в 2018 році. У рейтингу Європейської програми оцінки безпеки машин Euro NCAP за 2019 рік вона потрапила в десятку серед сімейних з показником 97% для водія і пасажирів-дорослих, 87% — для дітей-пасажирів.

Лінійка двигунів складається з трьох бензинових, дизельного й газового агрегатів. З трансмісій доступні автомат, механіки, а також роботизована DSG.

Subaru Forester

Повнопривідний п’ятимісний п’ятидверний кросовер виходить вже в п’ятому поколінні. Новітня модель відрізняється позашляховими здібностями, містким баком, просторим салоном і багажником, керованістю.

Захищеність дітей при зіткненнях — 91%, дорослих — 97%.

Є фронтальні подушки, бічні для голови, грудей, таза, преднатягувачі і обмежувачі ременів, система утримання смуги.

Є бензинові мотори і гібридний, коробка передач — варіатор Lineartronic.

Toyota Sienna

У списку автомобілів для сім’ї без мінівена не обійтися, а будь-який авторейтинг повинен містити хоча б одну «Тойоту», то ми вирішили поєднати. «Сієнну» випускають з 1997 року, а з 2006 вона була єдиним повнопривідним мінівеном в своєму класі — поки в 2021 не з’явився Chrysler Pacifica.

Повний привід стане в пригоді при сімейних подорожах і поїздках на природу, він добре позначається на керованості. В останньої генерації є системи допомоги водієві, а також модифікація для пасажирів різного віку з обмеженими можливостями.

Volkswagen Golf

Компакткар з майже п’ятидесятирічною історією зараз виходить у восьмому поколінні під назвою Mk8. «Гольф» завжди був відомий приємним зовнішнім виглядом, практичністю і слухняною поведінкою на дорозі. Новітній варіант робить акцент на технологіях і цифрових функціях.

У рейтингу Euro NCAP-2019 він показав 95% захищеності для дорослих, 89% — для дітей. Дуже хороший результат.

Ford Kuga

Малий паркетник, відомий також як Escape.

На задніх сидіннях є кріплення Isofix для надійної і зручної установки дитячих крісел — їх там поміститься два, а може, і три. Модель обладнана фірмовою мультимедійною системою SYNC 3 з безліччю функцій і мобільним додатком.

«Доросла» безпека — 92%, для пасажира-дитини — 86%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Дюбуа бросил Усику вызов на реванш

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua