Goodnews.ua


Netflix показав трейлер фільму про репера The Notorious B.I.G.

Февраль 17
05:26 2021

Платформа Netflix показала трейлер документального фільму "Biggie: I Got a Story to Tell" про знаменитого репера The Notorious B.I.G., справжнє ім'я якого Крістофер Воллес.

Стрічка, прем’єра якої запланована на 1 березня, розповість про етапи дорослішання і початок кар’єри The Notorious B.I.G.

Продюсерами проєкту виступили Diddy і мама репера – Віолетта Уоллес.

Фільм був вперше анонсований у 2017 році. Він повинен був називатися “One More Chance” на честь хіта Biggie Smalls ’95, який зайняв 2-е місце в Billboard Hot 100.

“Про документальні фільми часто жартують, що ніколи не знаєш, скільки часу на них піде. Цей фільм відповідав всім цим стереотипам, і нам треба було чотири роки на його розробку і створення. За ці роки ми занурилися в Бруклін з 70-х по 90-ті. Легко побачити, наскільки сильно змінився Бруклін з часів Крістофера. Тоді Воллес був дитиною, але вже ясно, що чимало рис чорношкірого юнака в цій країні не змінилися”, – зазначив режисер стрічки Еммет Маллой.

Варто зазначити, що The Notorious B.I.G. широко відомий як один з найвеличніших реперів всіх часів. Він був відомий своїм “вільним, легким флоу”, похмурою, напівавтобіографічною лірикою, а також здатністю розповідати історії, які зосереджені на злочинах і труднощах.

9 березня 1997 року Крістофер Воллес був убитий невідомим в ході стрілянини з машини в Лос-Анджелесі. Його другий альбом, Life After Death, випущений через два тижні, зайняв 1 місця в американських поп і R&B чартах.

Воллес також є одним з найбільш продаваних музичних виконавців всіх часів. Станом на 2016 рік було продано близько 40 мільйонів його записів по всьому світу. За свою кар’єру, а також посмертно, B.I.G. був номінований на 20 премій, 12 з яких він виграв.

Источник: bykvu.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Челси без Мудрика проиграл Ливерпулю

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua