Goodnews.ua


Кращі авто, які можна купити в Україні в 2021 році: приваблюють безпекою і комфортом

Февраль 12
16:36 2021

В Україні все частіше купують вживані машини, але попит на нові авто все одно є.

Експерти навели список кращих нових моделей, передає «Апостроф».

Citroen

Citroen C3 – самий бюджетний варіант з цього рейтингу, ціна складає 389 000 грн. Компактний міський хетчбек недавно змінив дизайн на більш стильний і цікавий. Також машина не боїться вузьких вулиць.

Skoda

Skoda Octavia, як і інші практичні, комфортні і надійні моделі, популярна в Україні. Ціна становить 571 110 грн, але базова модифікація Skoda Kamiq за 483 061 грн теж заслуговує на увагу через просторий салон і ефектний дизайну.

Audi

Седан Audi A4 привертає німецьким обладнанням. Придбати авто можна за 1 101 223 грн. Також варто звернути увагу на кросовер з чималими габаритами Audi Q7, ціна якого становить від 1 861 510 грн.

Mercedes

Седан бізнес-класу E-class – ще одна німецька модель, але вже більш розкішна, ніж Audi A4. Авто настільки відомо, що немає сенсу описувати його. Ціна починається від 1 486: 230 грн.

Porsche

Taycan від Porsche – це найдорожча модель рейтингу, вартість становить від 2 568 960 грн. Це перший повноцінний електрокар марки, який підкорив світ.

Ford

У 2021 році Ford випустив на авторинок України компактний кросовер Kuga. Нещодавно він оновився: придбав новий дизайн і поповнив список оснащення. Купити машину можна мінімум за 813 898 грн.

Peugeot

Невеликий Peugeot 2008 щороку стає популярнішим в Україні, і все більше їх з’являється на дорогах. Вартість починається від 624 800.

Volvo

Автомобілі Volvo безпечні, комфортні і з хорошим оснащенням. В Україні найбільш популярна модель XC40, яка коштує 1 063 376 грн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Вольфф назвал главную проблему нынешнего болида Мерседес

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua