Goodnews.ua


У США почалося будівництво найбільшої станції зберігання сонячної енергії

Февраль 03
03:08 2021

Компанія Florida Power&Light оголосила про початок будівництва Центру зберігання енергії FPL Manatee. Розташована у Флориді станція повинна стати найбільшою в світі інтегрованою системою батарей для сонячної енергії і вступить в експлуатацію в кінці 2021 року, пише HighTech Plus з посиланням на REW.

Центр зберігання енергії буде побудований поблизу сонячної електростанції FPL Manatee в містечку Періш штату Флорида потужністю 74,5 МВт, для того щоб надлишки виробленої на ній зеленої енергії не пропадали. У похмуру погоду і вночі, а також в години пікового навантаження на станцію акумулятори нового центру на 409 МВт і 900 МВт/год забезпечать безперебійну подачу енергії клієнтам.

Проект має бути завершено до кінця 2021 року і створить 70 нових робочих місць і зекономить клієнтам FPL понад $100 млн за період експлуатації. Крім економічної вигоди буде і екологічна: значно знизяться викиди вуглекислого газу.

У планах компанії також зведення на території штату батарей меншого розміру і сонячних ферм та модернізація існуючих газових турбін, термін служби яких закінчується. Також FPL планує завершити до 2030 року встановлення 30 млн сонячних панелей.

Источник: mind.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч чемпионата Италии перенесли из-за ливня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua