Goodnews.ua


В Україні продовжують зростати ціни на автогаз

Январь 28
22:49 2021

Роздрібні мережі 28 січня підвищили вартість скрапленого газу в межах 10-40 коп за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи «А-95», опубліковані на enkorr.ua.

У мережі ОККО продукт здорожчав на 8 коп. за літр, до 13,91 грн за літр. На стільки ж у середньому по мережі підняла ціну Motto (до 12,96 грн за літр).

Консолідована мережа «Привату», що володіє найбільшою кількістю газових модулів, у середньому підвищила ціни на 3 коп. за літр, до 12,39-12,34 грн за літр. Найбільше підвищення цін у цій мережі зафіксовано в Полтавській області, де вартість автогазу виросла на 20 коп. за літр, до 12,25 грн за літр. У деяких інших областях ціна виросла на 10 коп. за літр. «Автотранс», «UPG», «Кворум» і «Овіс» підняли ціни на 10 коп. за літр. Середня ціна в Україні: 13,07 грн за літр.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг: Я не думаю о том, что меня уволят — мы с владельцами МЮ на одной волне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua