Goodnews.ua


Кросовер Tesla Model Y помітили під час тестування

Декабрь 30
12:28 2020

Днями американський портал The Kilowatts опублікував знімки, на яких зображено електричний кросовер Tesla Model Y з додатковим обладнанням на даху. Після публікації знімків у журналістів виникло ряд питань: яке відношення додаткове обладнання має до автономних автомобілів, чи стосується це до майбутнього роботаксі і ряд інших.

В даному випадку журналісти прийшли до одноголосної думки, що установка на даху кросовера є не що інше, як датчик LiDAR власної розробки Tesla, який компанія тестує в реальних міських умовах. Звичайно, факт наявності лидара на тестовому прототипі не говорить про те, що всі наступні моделі отримають його в своє розпорядження.

Так чи інакше, але раніше Ілон Маск висловлювався проти використання лидаров в своїх автомобілях з автопілотом. Однак, це не означає, що деякі електрокари Tesla, наприклад, роботаксі, що не будуть пересуватися за допомогою саме цієї технології.

Источник: uamotors.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украинский полузащитник провел тренировку с основой Боруссии Дортмунд

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua