Goodnews.ua


У Китаї електрокар Tesla Model S самостійно прискорився та влетів у бетонну плиту

Декабрь 16
14:49 2020

Черговий небезпечний інцидент трапився з електрокаром Tesla Model S.

Біля одного з житлових будинків у Пекіні цей автомобіль вирішив самостійно прискоритися та врізатися в бетонну плиту. Зазначимо, що в цей момент швидкість електрокара становила близько 80 км/год.

Tesla Model S в один з моментів просто перестав слухатися водія і реагувати на його команди. Зокрема, на педаль гальма. Водій, своєю чергою, швидко відреагував на те, що відбувається, але йому нічого не залишалося, крім як вистрибнути на ходу з автомобіля, який продовжував рух.

Основний удар припав на передню ліву стійку, а після таких ушкоджень машина відновленню не підлягає.

За інформацією місцевих ЗМІ, цей випадок далеко не перший за останній час. Кілька днів тому в Південній Кореї сталося щось схоже. Правда, винуватцем того, що сталося виявився електромобіль Tesla Model X. Він також не впорався з керуванням і перестав реагувати на команди, в результаті чого загинув передній пасажир.

Источник: tsn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

ЕС может создать новый фонд военной помощи Украине: причины

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua