Goodnews.ua


ЗСУ отримали партію нових бронемашин вітчизняного виробництва

Декабрь 14
11:50 2020

На озброєння Збройних Сил України більше 40 спеціальних броньованих автомобілів «Козак-2» передало НВО «Практика». Як повідомляють на підприємстві, їм вдалось достроково завершити державне замовлення, пише видання «Діло».

“Наше підприємство достроково завершило виконання державного оборонного замовлення та передало на озброєння Збройних Сил України більше 40 спеціальних броньованих автомобілів «Козак-2».

Ми особливо пишаємось, що переважна більшість комплектуючих та компонентів, які використовуються, для виготовлення «Козак-2», вітчизняного виробництва і постачаються десятком українських підприємств”.

Бронеавтомобіль виробництва НВО «Практика» пройшов повний цикл державних випробувань і у березні 2017-го прийнятий на озброєння вітчизняного війська. На сьогодні понад 240 машин «Козак-2» знаходяться на озброєнні частин та підрозділів Збройних Сил України та інших силових структур держави.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Джошуа и Дюбу провели церемонию взвешивания накануне поединка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua