Goodnews.ua


Чому в Україні стрімко дорожчає паливо

Декабрь 06
10:43 2020

Бензин і дизель на АЗС в Україні продовжують дорожчати. За даними «Консалтингової групи А-95», за останній тиждень великі мережі заправок підняли ціни на 0,25-1,25 гривень за літр, повідомляє enkorr.

Середня ціна бензину А-95 в Україні досягла 24,52 грн / л, А-92 – 23,47 грн / л, а дизельного палива – 23,79 грн / л. Швидше за все, паливо продовжить дорожчати і надалі.

На зростання ціни впливає, перш за все, подорожчання нафти на світових біржах. За останній тиждень вона істотно додала в ціні – до 49 доларів за барель. Не варто забувати і про зниження курсу гривні до долара.

Хоча є і хороша новина – газ для авто найближчим часом може трохи подешевшати. На ринку в листопаді склався надлишок цього палива і в опті ціна вже знизилася до 19 320 гривень за тонну. Літр газу на АЗС зараз в середньому коштує 12,67 грн.

До речі, попит на установку ГБО останнім часом серйозно впав. У 2020 році газ на авто ставлять в три рази рідше, ніж роком раніше.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мбаппе и Кейн обладатели приза Герда Мюллера

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua