Goodnews.ua


Депутати виступають проти випуску російських автомобілів на ЗАЗ

Ноябрь 24
10:32 2020

В 2020 році Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ), який простояв 3 роки без роботи, нарешті ожив і почав випускати автомобілі LADA Vesta, LADA Largus і Lada XRAY, а також кроссовер Renault Arkana. Але депутати Верховної Ради України вважають, що краще б завод і всі його працівники не працювали б і далі, ніж виготовляв російські автомобілі.

Першим кроком посадовців стала заборона на постачання в Україну автомобілів російської збірки. Тоді альянс Renault-Nissan обійшов ці заборони доручивши збірку автомобілів LADA і Renault Запорізькому автозаводу, на якому заради цього провели велику модернізацію. Таким чином все законно, але бюджетні російські авто в Україні присутні.

Таким положенням справ незадоволені депутати Верховної Ради, які звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з вимогою заборонити ввезення в країну з Росії комплектуючі для авто.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик отметился первым голевым действием в сезоне-2024/25 на внутренней арене

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua