Goodnews.ua


Українська армія отримала першу партію нової техніки

Ноябрь 15
00:11 2020

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Manitou став офіційним помічником Української Армії і вже поставив перший навантажувач МТ-Х 1440 в підрозділ у Тернопільській області.

Машини Manitou MT-Х 1440 поєднують в собі можливості автокранів, навантажувачів і фронтальних навантажувачів. Незалежно від моделі, дані агрегати обладнуються телескопічною стрілою, яка дає доступ оператору та команді до майданчиків на різній висоті і дозволяє обходити перешкоди. Це істотно спрощує розвантаження/завантаження, даючи можливість оперативно переміщувати вантажі і компактно їх складувати.

Розмаїття варіантів навісного обладнання дає змогу переміщувати різні вантажі, включаючи сипучі, великогабаритні, встановлені на палети, а також контейнери.

Як передає SpecMachinery.com.ua, телескопічні навантажувачі Manitou MT-Х 1440 призначені для виконання різних завдань на будівництві, таких як перевантаження сипучих будматеріалів (гравій, пісок, щебінь), а також для навантаження блоків, піддонів з цеглою, дощок, покрівельних матеріалів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Я хочу следовать Иисусу»: экс-игрок НБА объяснил причину завершить карьеру в 21 год

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua