Goodnews.ua


Представлено найрозкішніший мінівен бізнес-класу

Ноябрь 13
10:50 2020

Новий Kia Carnival отримав дуже розкішну версію Hi-Limousine. У Південній Кореї її пропонують за ціною від 60,7 млн. вон ($54 500). Про це повідомляє «Твоя Машина».

За ці гроші покупець отримує дійсно унікальний автомобіль. Почнемо з того, що запропоновані версії не тільки на 7, але і на 9 місць. Дах Kia Carnival Hi-Limousine підняли, що збільшило простір над головою відразу на 291 мм.

Усередині встановлені окремі сидіння з електроприводом, підігрівом, вентиляцією і висувними підставками під ноги. В їх підлокітниках з’явилися спеціальні очищувачі повітря. Також передбачені розкладні столики.

Для задніх пасажирів встановлений немаленький 21,5-дюймовий монітор. Підлокітники в салоні забезпечені функціями підігріву та охолодження напоїв. В обробці використані шкіра і дерево.

Kia Carnival Hi-Limousine запропонований тільки з 3,5-літровим V6 потужністю 294 к. с. У парі з ним працює 8-ступінчастий автомат.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua