Goodnews.ua


В Укрaїнi знaйшли Mercedes S600 AMG зa 3600 дoлaрiв

Октябрь 18
18:08 2020

Mercedes є не тільки однією з найстаріших, а й однією з найбажаніших автомобільних марок. У свою чергу справжнім еталоном комфорту і швидкості серед Mercedes вважається S-Class, а саме його топова версія – S600.

Такий автомобіль хотів би собі кожен автолюбитель, хоча б на один день. На жаль, головною перешкодою до мрії стає ціна. Так, навіть автомобілі 90-х років в «живому» стані можуть коштувати як новенька іномарка з салону, що вже говорити про більш свіжі версії шестисотого.

Але що, якщо розглянути не зовсім «живий» варіант? Саме так вирішили вчинити хлопці з YouTube-каналу «Відкритий перекуп» і знайшли унікальний Mercedes-Benz S600 AMG з рідкісною гідравлічною підвіскою. Найдивовижніше в цій знахідці, це ціна, адже автомобіль вдалося купити всього за 3640 доларів! За ці гроші далеко не завжди можна купити Lanos в адекватному стані.

Природно, найцікавіше ж почалося після покупки. Про пригоди блогерів з найдешевшим Mercedes S600 AMG в Україні більш детально можна дізнатися з відео:

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Перевод с карты на карту: что изменится с 1 октября

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua