Goodnews.ua


Техогляд транспортних засобів в Україні можуть зробити обов’язковим

Октябрь 16
19:58 2020

Технічний огляд легкових автомобілів може стати обов’язковим в Україні. Відповідний законопроект розміщений на сайті Міністерства інфраструктури.

На сьогодні в Україні технічний огляд проходять вантажні автомобілі, таксі, автівки, у яких перевозять небезпечні вантажі та легкові автомобілі, які використовуються у комерційній діяльності. Для всіх інших машин обов’язковий технічний огляд був скасований у 2011 році. У разі прийняття законопроекту він набуде чинності з першого січня 2022 року. Однак, за словами фахівців, механізм перевірки авто поки не розроблений.

Технічний огляд власники авто повинні будуть проводити кожні два роки. Також він буде обов’язковим у разі реєстрації, перереєстрації, зміни власника автівки, а також перед виїздом закордон. Фахівці наголошують: законопроект треба доопрацьовувати, адже для власників застарілих машин можуть виникнути труднощі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Выплаты семьям погибших в Украине: процедуру упростили

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua