Goodnews.ua


Правоохоронці затримали чоловіка, який викрав мобільний телефон з будинку священника

Октябрь 05
22:38 2020

Правоохоронці затримали злочинця, який викрав з будинку священника мобільний телефон. Вже після затримання виявили за ним ще ряд злочинів. Про це повідомила речниця Нацполіції Ганна Дан.

"2 жовтня до поліції надійшло повідомлення по крадіжку мобільного телефону з будинку священника. Інспектори, які прибули за викликом, встановили, що за час відсутності дорослих вдома, до будинку прийшли троє невідомих, які просили допомогти їм фінансово. Двері відчинили діти заявника. Зрозумівши, що у будинку перебувають тільки діти, зловмисники вирішили відвернути їх увагу та попросили води. Скориставшись моментом, один із чоловіків забрав з будинку мобільний телефон та покинув місце злочину", — розповіла Ганна Дан.

Викрадача — 55-річний житель села Мирча, Великоберезянського району — оперативно встановили. Перехопили його вже в електропотязі, коли останній втікав з місця злочину. За крадіжку телефону йому інкримінують злочин за статтею 185 Кримінального кодексу України.

У ході перевірки також з’ясувалося, що чоловік користується підробленим пенсійним посвідченням, у зв’язку з чим крім майнового злочину йому тепер доведеться відповісти ще й за підробку документів, тобто за статтею 358 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування. Речовий доказ вилучили.

Источник: suspilne.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Усик показал, как стал персонажем популярного боксерского симулятора

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua