Goodnews.ua


Інтернет-магазин із продажу марихуани: у Тернополі прикрили незаконний бізнес

Сентябрь 28
23:20 2020

У Тернополі правоохоронці прикрили інтернет-магазин із продажу марихуани. Незаконний бізнес організували двоє тернополян у 2019 році.

Як повідомляє поліція, «бізнесмени» спочатку працювали самі. Назбиравши клієнтську базу та збільшивши доходи, взяли у помічники двох неповнолітніх школярів. Згодом на власників інтернет-каналу працювало уже четверо закладчиків. Вони обслуговували кожен свій мікрорайон. Також найняли оператора, який в переписках вирішував будь-які проблеми та координував роботу між закладчинами. «Бізнес» не обійшовся без людини, яка отримувала на своє ім'я товар, фасувала його та передавала кур'єрам.

В день хлопці розвозили від 50 до 100 закладок «місяць такий бізнес приносив «чистими» 250-300 тисяч гривень прибутку.

Правоохоронцям вдалося виявити незаконний бізнес. Поліцейські вилучили понад пів кілограма наркотичної речовини на суму більш як 200 тисяч гривень. Двох фігурантів справи арештували, а п'ятьом обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Источник: tenews.org.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сили оборони уразили на території Росії РЛС «Підліт» — експерт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua