Goodnews.ua


Фахівці розповіли, як швидко і вигідно продати старий автомобіль

Май 10
14:03 2020

Рано чи пізно кожен автовласник стикається з перепродажем своєї машини. Експерти назвали основні кроки, дотримуючись яких, можна швидше і вигідніше реалізувати автомобіль з пробігом.

Перше, що радять експерти, вже перед покупкою машини потрібно задуматися про те, як потім продати її. Тобто краще вибрати ту марку і модель, які ліквідні на вторинному ринку.

Якщо автомобіль вже є і його потрібно перепродати, то для початку потрібно визначити його актуальну ринкову вартість, вивчивши схожі оголошення на популярних майданчиках.

Такі фактори, як рік випуску, регіону продажу, пробіг, комплектація і технічний стан впливають на ціну. Після моніторингу ринку потрібно встановити ціну продажу вашої машини, додавши до середньої вартості 5-7% для торгу.

Далі слід привести автомобіль в порядок, його потрібно ретельно помити, провести хімчистку салону, а також заполірувати подряпини на кузові й оптиці.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Довбик: Для было важно адаптироваться к новому чемпионату

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua