Goodnews.ua


Зеленський схвалив зміни до ПДР

Май 07
14:53 2020

Поки в Україні перенесли запуск фотовідеофіксації дорожнього руху, президент Володимир Зеленський підписав закон, який ухвалила Верховна Рада, про відміну нарахування штрафних балів водіям. Про це говориться в картці законопроекту на сайті парламенту.

Про це пише «Сьогодні».

Так, з Кодексу України про адміністративні правопорушення виключається норма адміністративного стягнення у вигляді штрафних балів, що накладається на громадян за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Нагадаємо, ВР ввела систему балів і штрафів для водіїв ще 2015 року. Відповідно до встановленої раніше норми, кожному водієві щорічно (з дня отримання права на керування транспортним засобом) нараховували 150 балів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Щесны отметил победу Барселоны над Реалом выкуренной в раздевалке сигаретой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua