Goodnews.ua


Volvo назвала вартість електричного Polestar 2 – головного конкурента Tesla

Апрель 26
22:31 2020

Polestar 2, перший повністю електричний автомобіль Volvo Car Group, буде продаватися в США від $ 60 000. За ці гроші власник отримає Android Automotive, мотор на 408 к. с. і акумулятор з запасом ходу на 443 км. Умови лізингу компанія оголосить найближчим часом.

Понад рік тому бренд Polestar, підрозділ Volvo Car Group, представив стильний електричний седан класу «люкс» і почав його масове виробництво на заводі в Китаї. Вже тоді стало ясно, що компанія позиціонує його як конкурента Tesla Model 3. Спочатку електромобіль почнуть продавати в Європі, а потім в Китаї та в США.

Ціна в Штатах заявлена від $ 60 000, повідомляє Engadget. Замовити його можна буде онлайн. Перші шоуруми відкриються в Нью-Йорку і на Західному узбережжі влітку 2020.

Важко сказати, чи дійсно Polestar 2 стане «вбивцею Model 3» – все-таки різниця в $ 20000 в ціні досить істотна для автомобілів такого класу. При цьому технічні характеристики у машин рівні: батареї на 78 кВт * год забезпечують дальність пробігу приблизно в 420 км, а у мотора 408 сил.

За додаткові $ 4000. клієнт може отримати шкіряну оббивку салону, а ще за $ 1200 поставити 20-дюймові диски. Стільки ж буде коштувати пофарбувати машину в металік. Для китайського ринку буде доступна гоночна версія за додаткові $ 5000.

Polestar 2 – перший автомобіль, в якому буде встановлена ​​інформаційно-розважальна система Android Automotive, що працює на Android 10. Крім Polestar вона з’явиться в машинах General Motors і альянсу Renault – Nissan – Mitsubishi.

Источник: dialogs.org.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Сити нацелился на Зубименди

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua