Goodnews.ua


ТОП-3 надійних мінівенів старше 6 років

Март 29
21:22 2020

Незважаючи на те, що більшість українців мріє їздити на кросоверах, мінівени, як і раніше, мають своїх прихильників. Причому, досить численних. Це відмінні сімейні автомобілі з просторим салоном. Вони підходять для бізнесу і подорожей. Експерти журналу What Car?, опитавши понад 18 000 автомобілістів, назвали найнадійніші мінівени у віці від 6 років.

Citroën C3 Picasso (2009-2017)

У 31% компактних мінівенів Citroën C3 Picasso першого покоління за останні 12 місяців були проблеми, які вимагали ремонту в спеціалізованій майстерні. Скаржилися на кузов, гальма, двигун, паливну систему і коробку передач. Всі машини відремонтували за один день. Понад 33% автомобілів відремонтували по гарантії.

В цілому у Citroën C3 Picasso першого покоління рейтинг надійності становить 86%.

Opel Zafira Tourer (2012-2018)

Старий Opel Zafira часто критикували за різні проблеми. У нового Zafira Tourer надійність набагато вища. 31% власників цього мінівена сказали, що за останні 12 місяців ремонтували його на СТО. Найчастіше проблеми виникали з акумулятором, двигуном і підвіскою. Більшість автомобілів відремонтували по гарантії. За ремонт інших машин їхнім власникам довелося заплатити до 300 фунтів стерлінгів.

В цілому у Opel Zafira Tourer рейтинг надійності становить 90,7%.

Kia Venga (2010-н.в.)

Kia Venga ніколи не входив до числа найбільш продаваних мінівенів. Але якщо вам потрібен надійний мінівен, то на цю модель потрібно обов’язково звернути увагу. Її загальний рейтинг надійності – 95,7%.

Тільки 15% власників Venga сказали, що за останні 12 місяців їм довелося заїжджати на СТО, щоб вирішити ту чи іншу проблему. Скаржаться на кузов, паливну систему і внутрішню обробку. Для ремонту приблизно 66% автомобілів знадобилося більше одного тижня. Всіх їх відремонтували безкоштовно по гарантії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Довбик — главный претендент на трофей Пичичи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua