Goodnews.ua


Експерти пояснили, навіщо водії стукають по колесах автомобілів

Июнь 28
19:14 2019

Експерти пояснили, чому водії обходять свої автомобілі і досить часто стукають по колесах. Фахівці розповіли, що за допомогою такого методу можна визначити відразу кілька несправностей транспортного засобу, пише Автотема з посиланням на MMR.

Іноді по колесах автомобіля стукають, щоб перевірити тиск в шинах. Якщо вони спущені, тоді водії чують глухий звук. Шина проминается від натискання ногою, так як стає занадто м’якою. Дуже часто така проблема підвищує ймовірність появи проблем, пов’язаних з керованістю вантажних машин. Власники автомобілів за допомогою стуку по колесах намагаються перевірити надійність затягування підшипника.

На старих транспортних засобах встановлювали деталі, які вимагали регулярного ремонту і затягування. Саме через це водії стукали по колесах, щоб усунути несправності. Цей метод виявився неефективним, так як насправді потрібно піднімати машину на домкраті. Ознаками поломки є скрегіт або гул, а також вібрація на пружині.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселона уверенно разгромила Вильярреал — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua