Goodnews.ua


Tesla готується до нового рекорду з Model 3

Июнь 18
14:00 2019

Компанія Tesla збільшила поставки Model 3 до тисячі одиниць на день лише для Америки. Про це повідомляє Electrive з посиланням на неназвані ЗМІ.

Одна з головних причин стрибка поставок – цільовий рекордний квартал – марка намагається доставити 36 тисяч одиниць Model 3 для клієнтів за червень. У Tesla хочуть перевершити рекорд останнього кварталу 2018 року, коли кількість відвантажених електрокарів становила 90,7 тисячі одиниць.

Ще одна важлива причина нарощування поставок – від 1 липня у США будуть скорочені субсидії на електрокарів Tesla. Так, вже наступного місяця держбонус скоротиться від $3,7 тисячі до $1,8 тисячі.

Більш того субсидії для Tesla закінчуються повністю від кінці 2019 року, якщо в Америці не вирішать продовжити термін субсидування електрокарів марки.

Разом з тим Tesla почала продавати старі автомобілі Model 3 онлайн в США, що б’є по продажах нових автівок. На вживані автомобілі надається гарантія 4 роки і 80 тисяч км або два роки та 160 тисяч км після ретельної перевірки виробником. Зараз більшість далекобійних версій моделей 2017 і 2018 років доступні за ціною від 40 000 доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Дюбуа бросил Усику вызов на реванш

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua