Goodnews.ua


В Україні розробили новий закон спеціально для «героїв парковки»

Май 24
09:00 2019

В Україні розробили новий закон спеціально для «героїв парковки», який передбачає не тільки серйозні штрафи, а й кримінальну відповідальність.

При цьому, громадські активісти, яких ще називають “народні месники”, своїми діями також наражають себе на небезпеку і ризикують не тільки отримати штраф, але і опинитися за гратами, за те, що проколюють колеса і обливають фарбою неправильно припарковані автомобілі у дворах житлових будинків, пише Автотема з посиланням на 0352.ua.

Новий закон пояснює, як же українцям боротися з масовим автохамством і захистити свої двори, газони, тротуари і дитячі майданчики. Так, він передбачає не тільки серйозні штрафи, а й кримінальну відповідальність за вандалізм по відношенню до чужої власності. Порушники в такому випадку можуть виявитися в місцях позбавлення волі на строк до трьох років, пишуть Тернополяни

Замість того, щоб проколювати колеса, обливати фарбою і псувати неправильно припарковані транспортні засоби у дворах будинків, тернополянам радять просто викликати правоохоронців. Своєю чергою, поліцейські повинні брати з порушників штраф, який, до слова, вже зріс. Тепер за неправильну парковку водії заплатять від 255 до 510 грн. А в окремих випадках, наприклад, якщо авто заважає руху громадського транспорту або пішоходів – ще більше. Мовляв, наступного разу водій сім разів подумає, де паркуватися.

Чи дадуть позитивні результати такі нововведення покаже час.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

З-понад 470 прокурорів на Харківщині 22 мають інвалідність

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua