Goodnews.ua


Audi штрафує незадоволених покупців електромобілів

Май 11
22:00 2019

Покупці електричного позашляховика Audi E-Tron зіткнулися з проблемою доставки оплачених раніше автомобілів. Оформивши попереднє замовлення та оплативши товар, покупці не можуть отримати свої автомобілі. Крім того, автовиробник відмовляється повертати незадоволеним автолюбителям гроші і вимагає сплатити штраф у розмірі 8% від суми покупки (близько 6 800 доларів) у разі розірвання контракту. Пише Today

У Норвегії черговий покупець отримав від компанії Audi повідомлення про те, що доставка замовленого Audi E-Tron відкладається ще на шість місяців. Щоб скоротити термін очікування, йому запропонували доплатити і оформити замовлення на більш дорогу модифікацію. Клієнт не згоден доплачувати гроші, і в той же час, не хоче розривати контракт через чималу суму штрафу. Скільки доведеться чекати на довгоочікувану покупку, ніхто не знає.

Як відомо, у електромобіля Audi E-Tron встановлено акумуляторну батарею на 95 кВт/год, яку не можна заряджати більше 88% її ємності – тобто всього 83 кВт/г. При зарядці потужністю до 150 кВт автомобіль за 10 хвилин встигає заряджається на 87 км ходу. За півгодини “годування” електромобіля вистачить на 262 км.

Зазначимо, що поставки E-Tron в США повинні початися в травні цього року. Ціна за електрокар стартує від 75 795 доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фьюри назвал титул, за который никогда не будет драться

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua