Goodnews.ua


У Чернівцях пограбували крамницю з мобільними телефонами на 400 тисяч гривень

Май 05
23:03 2019

Зловмисників затримали поблизу Дніпра

Сьогодні, 5-го травня, затриманих доставлено до Чернівців і поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Злочинцям уже оголошено про підозру у скоєнні крадіжки, вчиненої у великих розмірах. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Уночі 2-го травня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товару з крамниці мобільних телефонів у Чернівцях. Своїми діями злочинці завдали підприємцю збитків на суму понад 400 тисяч гривень. За вказаним фактом слідчі Шевченківського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час проведення комплексу першочергових оперативно-розшукових заходів, працівники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили особи зловмисників, автомобіль, на якому вони пересувалися та можливий напрямок руху. Поліцейські з’ясували, що крадіжку з магазину скоїли жителі Запорізької області, віком 22 і 24 роки. Орієнтування про розшук злочинців буковинські правоохоронці передали колегам з інших областей.

Источник: acc.cv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Шахтере сообщили, что сделали с игроком, который унижал Полесье

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua