Goodnews.ua


Водіям нагадали про ще одну обов’язкову вимогу

Апрель 20
10:00 2019

Забруднені номерні знаки є підставою для зупинки автомобіля поліцією та накладення штрафу. Про це нагадує Дорожній адвокат.

Водієві забороняється керувати транспортним засобом з забрудненим номерним знаком, що не дає змоги чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Якщо порушення вчинено вперше, то на водія передбачено накладення штрафу в розмірі 170 грн. Якщо таке порушення вчинено повторно протягом року, то водієві загрожує або штраф у розмірі 255 грн. або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу.

Навіть якщо на номерних знака не читається хоча б один символ, є ймовірність накладення штрафу.

Проте підставою для накладення штрафу може бути лише зроблена інспектором фото-, відеофіксація номерних знаків на відстані 20 метрів, на якій не буде видно ваших номерних знаків. Без цього інспектор не має права накласти штраф.

ЗАБРУДНЕНІ НОМЕРНІ ЗНАКИ Є ПІДСТАВОЮ ДЛЯ ЗУПИНКИ АВТОМОБІЛЯ ПОЛІЦІЄЮ ТА НАКЛАДЕННЯ ШТРАФУВодієві забороняється…

Опубліковано Дорожній Адвокат Середа, 17 квітня 2019 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Погба добился сокращения дисквалификации за допинг

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua