Goodnews.ua


На первинному ринку в Україні дев’ять з десяти автомобілів були у користуванні

Апрель 11
22:00 2019

Стало відомо, що незважаючи на закінчення дії пільгового режиму для розмитнення легкових автомобілів, що були в експлуатації, їх частка на первинному ринку продовжує залишатися дуже високою.

Про це йдеться у повідомденні «Укравтопрому», пише Автотема з посиланням на Newformat.info.

Так, в березні з 55,3 тис. легкових автомобілів, вперше поставлених на облік в Україні, новими були лише 7,3 тис. машин. В результаті, поповнення національного автопарку в березні на 87% складалося з імпортованого секонд-хенду, за місяць українці поставили на облік 48 тис. розмитнених авто не першої свіжості.

В «Укравтопромі» зазначили, що всього за підсумками першого кварталу поточного року українську прописку отримали 184,4 тис. ввезених з інших країн вживаних легкових автомобілів, що майже в 10 разів більше ніж роком раніше, а їх частка на первинному ринку становила 91 відсоток. Найпопулярнішим автомобілем з цієї кількості був Volkswagen Passat. За три місяці з початку року українці привезли і зареєстрували 18591 вживаних Пассатів.

Ще один представник німецької народної марки Volkswagen Golf став другим за популярністю на первинному ринку автомобільного секонд-хенду. З початку року на українські номери перейшли 9752 авто цієї моделі.

На третьому місці Skoda Octavia з результатом 8488 розмитнених і зареєстрованих авто.

Продовжує список Audi A6, власниками цієї моделі стали 7987 українців.

Замикає п’ятірку лідерів первинного ринку легкових автомобілів з пробігом Opel Zafira – 6998 шт.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин — в старте Реала на Эль-Класико

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua