Goodnews.ua


Чоловік вкрав 11 мобільних телефонів та планшет

Март 03
21:04 2019

Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі

Невідома особа вночі розбила скло вхідних дверей крамниці по вулиці Перемоги у Чернівцях і викрала з вітрин 11 мобільних телефонів та планшет. Своїми діями порушник завдав збитків майже на 37 тисяч гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Садгірського ВП упродовж доби встановили особу правопорушника – 22-річного чернівчанина та місцезнаходження викраденого майна. Слідчі вилучили викрадені мобільні телефони та планшет.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Садгірський районний суд міста Чернівці обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Источник: buknews.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Іран відмовляється від продовження непрямих переговорів зі США

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua