Goodnews.ua


Електричний мотоцикл української розробки запускають в серію

Март 02
18:00 2019

Вже в березні дебютує український електробайк ScrAmper, а через якийсь час час його відправлять у виробництво. Спроектовано мотоцикл був одеською компанією Geon у співпраці з німцями з Electromoto.

Як пише Ecotown, за основу був узятий звичайний байк Geon Scrambler, тільки замість бензинового двигуна об’ємом 0,25 л був встановлений електромотор потужністю 20,4 к.с. і батарея, що забезпечує запас ходу в 140 км. Від розетки український електромотоцикл заряджається за 7,5-8 год, а від прискореної зарядки – за 3,5 год. Гранична швидкість руху становить 120 км/год.

Привід у ScrAmper – ланцюговий, а оптика – світлодіодна. Крім того, він отримав перенастроюючу підвіску. Пересуватися ТЗ може в трьох режимах.

autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua