Goodnews.ua


Смартфон — основна причина чвар в сім'ї

Февраль 26
22:03 2019

Науковці з Оксфордського університету провели експеримент, який допоміг з'ясувати, що регулярне використання телефону може обернутися регулярними спорами, сварками і навіть розлученням.

Постійно дивлячись в свій телефон, чоловіки і жінки не тільки забувають про романтику у парі, а в цілому й про свою кохану людину.

Щоб підтвердити цю гіпотезу, наукові співробітники провели експеримент, де взяли участь 24 000 подружніх пар, які живуть в країнах Європи.

Виявилося, що якість сімейних відносин повністю залежить від частоти використання соціальних мереж: чим більше часу партнер проводить в телефоні, тим гірші відносини. Оскільки це показує: наскільки людині нудно поруч зі своєю другою половинкою.

Источник: nashamama.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росіяни обстріляли Дергачівський район, двоє постраждалих

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua