Goodnews.ua


«Модельного зросту, як і мама»: Катя Осадча показала в мережі свого старшого сина

Февраль 23
02:04 2019

«Модельного зросту, як і мама»: Катя Осадча показала в мережі свого старшого сина
Українська телеведуча Катя Осадча опублікувала вперше за довгий час фото із старшим сином Іллею, передає replyua.net. За словами Каті, її 16-річний син не любить фотографуватися, тому фото з ним вона публікує рідко. «Приємне з корисним — мама на роботі, Ілля на виставі.#мамадвохсинів», — підписала фото ведуча. Прихильників були вражені її високим і дорослим сином та виразили багато приємних коментарів.
Зазначимо, Катя обрала для походу в оперу несподіване вбрання. Ведуча красувалась у білій сорочці з зірками, чорних штанах і білих кросівках. На Іллі були чорні штани, біла сорочка, темний піджак і оптичні окуляри. Підписники знаменитості не пошкодували комментарів, й розхвалили її та її сина. «Який він вже дорослий і високий!», «Як на маму дорослого синочка, шикарно виглядаєте», «Дорослий який!!!», «Ого, який у нього зріст?», «Дуже гарні», «Високий син, весь в дідуся», «Ого, вищий високої мами», «А Катя не така й висока?!», «Син модельного зросту, як і мама. Катя, крута».
«Модельного зросту, як і мама»: Катя Осадча показала в мережі свого старшого сина
«Модельного зросту, як і мама»: Катя Осадча показала в мережі свого старшого сина Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росія вкрала українського зерна на понад ₴30 мільярдів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua