Goodnews.ua


«Людей зі слабкою психікою просимо відійти від екрану!» Леся Нікітюк шокувала мережу фото з косметичного салону

Февраль 15
23:04 2019

«Людей зі слабкою психікою просимо відійти від екрану!» Леся Нікітюк шокувала мережу фото з косметичного салону
Зірка розважальної телепрограми «Орел і Решка» Леся Нікітюк поділилася новим фото в соціальній мережі Instagram, передає replyua.net. На знімку телеведуча, перебуваючи в косметичному салоні, лежить у зеленій масці. «25-й зелений мексиканець був лишнім. Кращий коммент-лайк в подарунок! Такі в мене тепер конкурси», — підписала фото Леся.
Фанати Нікітюк з гумором прокоментували фото, вигадуючи різноманітні назви її «образу». «Коли підтримуєш Володимира Зеленського», «Продовження фільму «Маска». Маска вже не той», «Повернення жінки Фантомаса», «Джим Керрі відпочиває», «Родичка Грінча», «Леді зе», «Людей зі слабкою психікою просимо відійти від екрану!», «Шрекиня», «Під Фіону косиш?», «Що за «трактаріст»?», «Халк повертається», «Ти така гарна. Виходь за мене, зелений чоловічок», «Черепашки-ніндзя зараз не ті», «Вчора, напевно, у вас було бурхливе свято?», «ЗЕкоманда +1», — прокоментували фото підписники Лесі.
«Людей зі слабкою психікою просимо відійти від екрану!» Леся Нікітюк шокувала мережу фото з косметичного салону Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Уровень загрязнения воздуха в Киеве в 5 раз превышает норму

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua