Goodnews.ua


Прототип позашляховика Kia Mohave помітили на тестах

Февраль 11
19:01 2019

Компанія Kia вивела на дорожні тести позашляховик Mohave. У Мережі розсекретили новинку на відео. Машину можуть презентувати в нинішньому році, пише Автотема з посиланням на MMR.

Компанія прийняла рішення випустити на деякі ринки бюджетний варіант флагмана, машина отримає найменування Borrego (Mohave). Кузов кросовера укритий камуфляжною плівкою, доступ відкритий лише до коліс, отворів дверей і бічних стекол. Їх дизайн, включаючи рішення стійок, перегукується з кросовером актуальної генерації. Машина, вважають експерти, є модернізованим варіантом. Передбачається змінена частина передньої частини кузова, головна оптика схожа на Telluride. Задні блок-ліхтарі виконані в характерній Г-подібній формі.

Верхній сегмент бічних дверей порівняємо по дизайну з актуальною версією Mohave. Імовірно, кросовер створений на платформі, використовуваної для нинішніх моделей SUV-сегмента.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Александрия продолжает удивлять болельщиков, минимально победив Кривбасс

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua