Goodnews.ua


Стануть платними лише новозбудовані дороги

Февраль 09
00:02 2019

Вже наявні українські дороги не будуть передаватися в концесію і ставати платними. Це буде можливим лише у разі повноцінної побудови нової дороги. Про це заявив в.о. глави Держагентства автомобільних доріг України Славомир Новак. Він додав, що перша концесійна дорога в Україні поки що лише створюється, пише Автотема з посиланням на Finance.ua.

“Ми зараз говоримо про концесію на першу дорогу Краковець-Корчова, це перехід до ЄС на кордоні з Польщею. Це має бути перша концесійна дорога в Україні. Але це нове будівництво”, — пояснив Новак.

Він також запевнив, що “Укравтодор” суворо дотримується європейських принципів. Згідно з ними кожна платна дорога в Україні повинна мати безкоштовну альтернативу.

“Тобто я хочу тут всіх заспокоїти. Такого, що у нас будуть тільки платні дороги, не відбудеться”, — підбив підсумок чиновник.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

61 обстріл, 108 вибухів, є поранені — Сумщина залишається під прицілом ворога

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua