Goodnews.ua


Українець із старого Porsche створив ефектний спорткар

Февраль 05
13:01 2019

Володимир Цибульський з Миколаєва створив дуже яскравий спорткар. Авто відразу привертає до себе увагу і в ньому не відразу впізнається старе купе Porsche 924 1979 року, пише Автотема з посиланням на MMR.

Володимир розповів нам, що вирішив купити Порше в кінці 2013 року. На той момент у нього вже була готова 3-D модель майбутнього автомобіля.

Над машиною довелося попотіти, адже вона ледве їздила і довелося возити її на евакуаторі. До того ж, стан салону був сумним, а дволітровий мотор чомусь працював з карбюратором від ВАЗ-2108. Тому одним зовнішнім тюнінгом не обійшлося – довелося повністю переробляти машину.

Під капотом прописався двигун Opel Omega об’ємом 2,0 л (хоча Володимиру хотілося б мотор потужніший), встановлена ​​і 5-ступінчаста МКПП. З’явилися кондиціонер, гідропідсилювач керма, 18-дюймові диски і більш сучасні гальма з ABS.

Після доопрацювання Porsche 924 підріс до 4510 мм в довжину і 1800 мм в ширину. Кузов виконаний з склопластика, як і торпеда в салоні.

Лінзи в фарах запозичені у Mercedes GL, а поворотники, стопи і габаритні вогні – діодні. Дефлектори вентиляції взяли у Mercedes W123. Всі деталі виконані ретельно і добре підігнані, а тому виглядає Порше 924 ну дуже ефектно.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Известный испанский певец посмотрел Эль-Класико в компании легенд Барселоны

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua