Goodnews.ua


Асфaльт «зiйшoв» рaзoм зі снiгoм: стaн міжнародної траси нaжaхaв вoдіїв

Февраль 03
22:01 2019

Асфальт «зійшов» разом зі снігом. Саме так можна охарактеризувати стан деяких трас міжнародного значення в Україні.

Шлях з Одеси до Києва загрожує водіям ділянкою дороги зі страшними ямами, де вже постраждало понад десяти автомобілів. Про це повідомляють користувачі соціальної мережі Facebook.

На опублікованому відео видно, що перед ділянкою з ямами встановлено знак обмеження швидкості в 50 км/год і застережливий знак про складну ділянку дорогу. Але це не допомогло багатьом водіям. Видно, як на дорозі валяється піввісь від вантажівки, що влетіла у відбійник, на узбіччях стоять мікроавтобуси з пробитими колесами. Попереду лежить на боці фура і стоять інші розбиті вантажівки і легкові машини. Тільки за час відтворення відео можна нарахувати десять постраждалих.

Очевидці розповідають, що в яму влетів легковик, а в неї слідом інші п’ять автомобілів. Складно порахувати скільки автомобілів за цей тиждень поїхали звідти на евакуаторі.

Користувачі обурені жахливим станом основний державної траси і повідомляють, що на Західній Україні разом зі снігом зійшли і інші дороги державного значення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нойер — о травме тер Штегена: Не стоит переживать за сборную

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua