Goodnews.ua


Ніхто не ідеальний: Про недоліки Toyota Land Cruiser Prado відверто розповів власник

Январь 31
14:01 2019

Незважаючи на те, що Toyota Land Cruiser Prado 150 є одним з найбільш надійних і комфортних позашляховиків, у нього теж є недоліки, на які скаржаться власники.

Блогер Олексій Голосів розповів про мінуси «японської легенди» і довів, що ніхто не ідеальний, пише Автотема з посиланням на UaMotors.

Почав він з дверей багажника – вони вимагають досить багато місця позаду машини, щоб була можливість відкрити його. У міських умовах не завжди реально припаркуватися так, щоб ззаду машини залишалося ще 1,2 метра місця вільного простору, тому доводиться або зрушувати машину вперед, або ж завантажувати речі через вікно, що не зовсім зручно.

Другим недоліком Toyota Land Cruiser Prado 150 блогер назвав стопор тих же дверей. Якщо на них потрапить вода і замерзне на морозі, то, відкривши двері багажника, стопор просто ламається, а коштує він недешево. Відкриватися / закриватися багажник не перестане, але фіксуватися вже не буде.

Наступним мінусом «Прадика» власник назвав підігрів керма – він гріється не весь, а лише його бічні частини, ніби натякаючи на правильний хват. У підсумку верх і низ рульового колеса залишаються холодними, що доставляє водієві дискомфорт. Також блогер поскаржився на кнопки в «сліпий» зоні – вони розташовані під кермом, їх не видно. Причому це досить важливі елементи управління, якими доводиться користуватися кожен день.

Блогер згадав ще один «недолік» з кнопками – якщо в бюджетних комплектаціях першого рестайлінгу Prado 150 функція відключення парктроніків і старту з другої передачі винесені на окремі кнопки, то в більш дорогих версіях вони активуються шляхом натискання кнопок на кермі, що займає більше часу і в загальному незручно. Відзначається, що в другому рестайлінгу даний недолік прибрали.

Також блогер розповів, що під час руху по трасі затягує лінії скла задньої півсфери аж до середньої стійки, включаючи задні двері. «Жити з цим можна, їхати особливо не заважає, але якось не акуратно – не по-тойотовськи», – підкреслив автомобіліст.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что делать, если вы заболеваете простудой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua