Goodnews.ua


У США виставили на продаж ЛуАЗ «Волинянку» за шалену суму

Январь 01
18:00 2019

“Мисливці” за рідкісними автомобілями знайшли оголошення про продаж ЛуАЗ 969M 1991 року в США.

Цей лот оцінюється в 8,99 тис. доларів. Як повідомляє Jalopnik, позашляховик укомплектований мотором МеМЗ-969А об’ємом 1,2 літра, який розвиває скромні 40 к.с. Він поєднується з 4-ступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу. Все це ховається під незграбним кузовом.

Саме цей екземпляр – один з чотирьох, знайдених в США. Як саме український автомобіль з російським держзнаком виявився за океаном, невідомо.

Нагадаємо, “Волинянку” виготовляли з 1966 року по 2002 рік на заводі в Луцьку. Ця модель розроблялася спеціально для сільських жителів, а тому автомобіль відрізняється мінімальним рівнем комфорту і скромними габаритами: в довжину він досягає 3 370 мм, в ширину – 1 640 мм, а у висоту – 1 790 мм.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    Підгузники для дорослих: призначення та використання

Підгузники для дорослих: призначення та використання

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua