Goodnews.ua


Чоловік віддав 36 тисяч гривень за віртуальний автомобіль

Декабрь 26
08:02 2018

Чоловік потрапив на гачок аферистів, здійснивши предоплату, як йому здавалося за автівку, в розмірі 36 750 грн — він оплатив лишень за "консультаційні та роз'яснювальні послуги".

Мешканець Запоріжжя натрапив в мережі інтернет на оголошення про продаж нових авто. В жовтні 2018 року він звернувся до офісу фірми для укладання договору на придбання авто і здійснив передоплату за автомобіль Лада «Лагус» за ціною 103000 грн, та вніс перший внесок за авто в розмірі 36 750 грн. Автомобіль йому пообіцяли відправити буквально на наступний день з Києва.

Але обіцяне авто не прибуло, оскільки сталася помилка і потрібно чекати поставки з Росії. Втомившись від порожніх обіцянок, чоловік попросив повернути йому гроші, натомість прийшла відповідь з роз'ясненням, мовляв покупець заплатив за консультаційні послуги.

Источник: zp-fakty.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кроос — о жизни после завершения карьеры футболиста: Я чувствую себя прекрасно

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua