Goodnews.ua


Герой резонансного документального серіалу судиться з Netflix

Декабрь 19
23:02 2018

Відставний детектив Ендрю Колборн звинувачує авторів документального серіалу «Творення убивці» (Making a Murderer) й компанію Netflix у наклепі.

Про це повідомило видання ВВС Україна.

1364036654803_22701.jpg (140 KB)

Серіал переповідає історію Стівена Ейвері, який 18 років відсидів у в'язниці за неправомірним звинуваченням у згвалтуванні і зрештою був виправданий після появи нових доказів у вигляді аналізу ДНК.

Проте незабаром після виходу на свободу поліція знову заарештувала чоловіка за підозрою в умисному вбивстві. Стівена Ейвері та його 16-річний племінник отримали обвинувальний вирок.

Відставний детектив Ендрю Колборн звинуватив авторів «Творення убивці» у викривленому зображенні подій. Видання Variety пише, що позивач також стверджує, що автори серіалу умисно приховали ключові факти справи для того, аби мати можливість стверджувати, що детектив разом з колегами підробляв докази у справі Стівена Ейвері.

Адвокат позивача Майкл Грісбах каже, що через серіал Netflix його клієнт став жертвою «зневаги в усьому світі». «Він подає цей позов, аби повернути собі добре ім'я», – заявив пан Грісбах.

Серіал «Творення убивці» режисерок Лаури Ріккард та Мойри Демоc – один з найбільш відомих проектів Netflix. У 2016 році він отримав чотири нагороди «Еммі».

Після виходу серіалу у 2015 році на сайті Білого дому з'явилася петиція із закликом до тодішнього президента США Барака Обами помилувати Стіва Ейвері. Звернення зібрало 100 тисяч підписів.

Источник: ms.detector.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мінцифри планує запустити «Дія. Підпис» для юридичних осіб найближчим часом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua