Goodnews.ua


Cуттєвий недолік виявлений в приладах TruCam

Декабрь 11
13:01 2018

Виявляється, прилад для вимірювання швидкості на дорогах боїться… морозу і туману. Чи справді це так і як поводяться патрульні, вимірюючи швидкість у негоду?

Можна обдурити копів, однак майже неможливо ввести в оману TruCam. Цей прилад для вимірювання швидкості вже два місяці працює на дорогах України. Та, виявляється, він боїться двох речей – туману та морозу, і про це написано в умовах його експлуатації, пише 2+2.

В технічних характеристиках зазначено допустимий поріг граничної температури для використання TruCam – не нижче, ніж -10 градусів за Цельсієм. У несприятливі ж погодні умови прилад може викривляти отримані дані.

За таких обставин юристи радять неодмінно оскаржувати постанови поліцейських. Патрульні водночас і самі зізнаються, що контролювати рух у негоду їм справді непросто, бо відеодокази можуть бути зіпсовані.

Однак на практиці все одно все грає на користь променю. Вчені переконані, що лазерний промінь неможливо обдурити навіть у погану погоду.

Найхитріші ж водії від TruCam намагаються сховатися, наприклад, за великими вантажівками.

Та про які б похибки автолюбителі не шукали у Мережі, та як би не намагалися обдурити лазерну техніку, найкраща порада від копів та юристів на диво проста: не порушувати швидкість.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Дніпрі кількість загиблих від удару РФ зросла до трьох

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua