Goodnews.ua


Що робити з «євробляхою», яку неможливо легалізувати

Декабрь 10
10:01 2018

В Україні вже вступили в силу нові правила розмитнення автомобілів на єврономерах. Але що робити власникам «євроблях», у яких немає грошей на розмитнення? Позбутися від таких машин можна кількома способами, пише Autonews.

Продаж

Звичайно, найкраще продати нерозмитнену «евробляху», але попит на них серед українців впав, і тепер це зробити складніше. Тому можна спробувати виїхати в Польщу, і там знайти нового власника для своєї машини. Правда, останнім часом це стало зробити теж складніше, так як поляки знають про ситуацію з «євробляхами» в Україні. Часто поляки скуповують в українців «євробляхи» практично за безцінь. Українці змушені погоджуватися на такий нічим неприкритий «грабіж», в іншому випадку вони можуть взагалі залишитися ні з чим.

Здати на запчастини

Експерти вважають, що здача на запчастини – це не найгірший спосіб позбутися від автомобіля з європейської реєстрацією, якщо немає грошей на його розмитнення і не хочеться платити штрафи (а вони досить великі).

В цьому випадку, звичайно, власник «євробляхи» не зможе відбити всю суму, яку він за неї заплатив, але він все-таки отримає деякі гроші. У цьому випадку він може вважати, що відбувся «легким переляком».

Скоро українська поліція буде автоматично отримувати дані про час перебування в Україні «евроблях», і їх власники будуть отримувати штрафи вже через три дні після того, як закінчиться термін перебування.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цены на огурцы в Украине растут: цифры

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua