Goodnews.ua


В Україні засвітився унікальний саморобний автомобіль “Ластівка” 1970 року

Декабрь 02
08:00 2018

У Дніпрі продають дуже цікавий раритетний автомобіль Ластівка. Відповідне оголошення зроблено на Auto.Ria. За єдине в своєму роді авто просять 4900 доларів, пише ТМ.

Машина встигла отримати деяку популярність в СРСР – безліч разів брала участь у всіляких пробігах, відзначалася нагородами.

Єдине у своєму роді авто зібрав майстер з Новомосковська в 1970 році за власним проектом. Машина встигла отримати деяку популярність в СРСР – безліч разів брала участь у всіляких пробігах, відзначалася нагородами.

Свого часу з оформленням раритету виникали проблеми – машину не могли зареєструвати, так як в СРСР були обмеження по довжині для саморобних авто. Дозволялися тільки машини 3,5 метрів завдовжки, Ластівка ж “вимахнула” до 4,2.

Пробіг цікавого авто – 100 тис км. Заявлена ​​максимальна швидкість – 130 км на годину.

Саморобний автомобіль “Ластівка” 1970 року

Джерело mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Щесны отметил победу Барселоны над Реалом выкуренной в раздевалке сигаретой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua