Goodnews.ua


Чоловік віддав 23 тисячі гривень за віртуальний трактор

Ноябрь 09
01:04 2018

У чергову аферу з сайтами оголошень потрапив 47-річний житель Липової Долини. Намагаючись придбати трактор, чоловік натрапив на шахрая та втратив свої 23 тисячі гривень.

Працівникам поліції чоловік розповів, що в кінці минулого місяця він вирішив замовити через мережу Інтернет трактор. Знайшов потрібне оголошення та зв’язався по мобільному з так званим продавцем. Той попросив сплатити йому завдаток в сумі 23 000 гривень, на що заявник погодився. А коли в обумовлений термін, він приїхав до сусіднього міста, аби забрати трактор та повністю розрахуватись з продавцем, той класично обірвав зв'язок.

В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», в рамках якого правоохоронці ведуть пошуки зловмисника та вкотре застерігають громадян від подібних покупок в Інтернеті. Ні в якому разі не надсилайте завдаток за замовлений товар, не перераховуйте гроші незнайомцям, сплачуйте за товари лише після їх отримання.

Источник: gorod.sumy.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

РФ продовжує використовувати незаконно отримані термінали Starlink на фронті — WP

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua