Goodnews.ua


Українських водіїв попередили про новий стрибок цін на пальне

Октябрь 08
16:01 2018

Як повідомляє «5 канал», головна причина стрімкого зростання цін на паливо – подорожчання нафти. Станом на понеділок, 8 жовтня середня вартість найпопулярнішого бензину А-95 становить близько 34 гривень, пише MMR. Тільки за останні кілька днів «95-й» подорожчав майже на гривню.

Власники АЗС тільки «переводять стрілки», звинувачуючи у всьому падіння гривні і світове подорожчання нафти. Тим часом фахівці прогнозують подальше подорожчання палива в Україні.

Очікувано, що слідом за бензином може подорожчати і зріджений газ для автомобілів, який користується величезною популярністю серед українських автолюбителів.

Відзначимо, ціна на нафту знижується після того, як досягла рекордних 86 доларів за барель в кінці минулого тижня. Про це свідчать дані торгів. За словами експертів, нафта стрімко дорожчала через побоювання виникнення дефіциту на ринку. До нестачі чорного золота могли привести санкції США проти Ірану і скорочення обсягів видобутку в самих США. При цьому аналітики не виключають, що на цьому тлі нафта може подорожчати до 100 доларів за барель.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Популярность телемарафона среди украинцев снизилась

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua